Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg. 15 Göteborg 031-135100 ..Augusti 2009
.

Snart roliga och bra uppgraderingar för ds..

Har provkört kinskydesktop med Cara. Jag gillade vad jag hörde och de nya funktionerna med bl.a shuffle och att man kan spara favorit-spellistor är ett stort lyft. Dock väntar jag på att Kinsky för handdatorn skall bli färdig.. För "normalanvändare" rekommenderar vi att man uppgraderar först när mjukvaran är mer utprovad (av oss och av dem som inte kan vänta).

DS-paket

Vi har levererat ett antal DS-paket, och erbjuder tjänsterna att konfigurera t.ex NAS och styrdator. HP214 och Kinsky pda är ett bra alternativ. Om du är en "Apple-entusiast" så är väl Ipod Touch och Songbook alternativet för styrning. När det gäller lagring och Nas:ar så är det olika från fall till fall vilken som är vettigast, Netgear Readynas DUO är prisvärd. Men när vi vet dina behov så är det lättare att ge en aktuell rekommendation.


Harmonihyllan 1+3

Harmonihyllan "1+3" har ett Mimer hyllplan överst och Oden i övrigt. Att ha Mimer för programkällan är mycket prisvärt oavsett om det handlar om en LP12:a, CD-spelare eller DS!


På g: Linn Majik 112

Nu kommer (äntligen) centerhögtalaren för Linn Majik serien. Priset blir 8995kr.

Rega P5 skivspelaren

Vid nya lyssningsjämförelser blev vi förvånade över dagens Rega P5 och hur mycket bättre den är jämfört med en P3-24. Musiken är mycket tydligare och tajtare, och det blir roligt att lyssna. Dessutom är den separata motorstyrningen TTPSU en klart större förbättring med P5:an jämfört med för P3, så den rekommenderar vi starkt. Linn Adikt pickupen passar utmärkt även på P5. P5 kostar 9000kr (fast körsbär som på bilder kostar 1000kr extra), och TTPSU 2900kr.


Lejonklou Kinki 2

Kinki 2 är musikaliskt minst i klass med nuvarande Slipsik och därmed ett av marknadens bästa MM-steg. Att priset bara är 3900kr gör det bara desto roligare. (Det planeras en uppgradering av Slipsik så att denna återigen blir topprodukten)


Lejonklou Kikkin Volymkontroll

Lejonklou kikkin; Ett mycket bra "försteg" / volymkontroll med bara en ingång.. Pris 5900kr. Läs mer.

Webbutik

Vi har en liten "bakficka" på nätet. www.tonshop.se Du hittar billiga men ändå lite skojiga produkter samt lite reservdelar. När vi får tid kommer vi att bygga vidare på det hela.[ Nästa ] Sida [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ hem ]