Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg. 15 Göteborg 031-135100 ..Augusti 2009
.
Vi är väl ganska snabba på att uppdatera hemsidan. Men dåliga på att skicka nyhetsbrev. Här kommer i alla fall ett!

Anders

Linn DYNAMIK uppgraderingen

Linn DYNAMIK är en ny nätdel som till att börja med kommer till bl.a Majik DS, Akurate DS, Klimax DS, Akurate CD, Unidiskar, Majik & Akurate slutsteg. Samt Akurate och Klimax Kontrol, Men också för Classikarna! Uppgraderingen för dessa kostar 6750kr. I de flesta fall kan vi göra uppgraderingen i butiken, i annat fall tillkommer frakt till Skottland. Men för tämligen sena prudukter, sålda efter 1 April i vår så får du uppgraderingen för halva priset tom 15 September. Även bla Klimax 350A högtalarna kan uppgraderas - fråga om kostnad och frakt!

Sommarkampanj LINN DYNAMIK
1 Aug - 15 September.

  • Vid köp av en ny (valfri Majik/Akurate/Klimax) Linn apparat så får du en DYNAMIK uppgradering till en produkt du redan äger - utan extra kostnad.
  • Har du köpt en ny uppgraderingsbar Linn-produkt 1 April - 1 Juli nu i vår så får du uppgraderingen för halva priset.

Linn DYNAMIK Event?

Kolla på vår hemsida under Event för att se när vi har musikalisk afton med DYNAMIK.

Linn Radikal & Urika uppgradering för LP12 skivspelaren.

Radikal förbättring.. Vi började med att montera Radikal på en vanlig cirkus-Lp12 med Akito och Adikt, och det blir bra - mycket bra - inte helt snällt mot Lingo, keel, Ekos Se. Radikal gör mer än Keel & Ekos SE..

Vi har nu Radikal med Keel och Ekos SE. Ganska omvälvande även med Adikt!

En ny motorstyrning vid namn Radikal (med betoning på första delen radie och kalibrering.) När man kopplar in den första gången ägnar den 10 minuter åt att själv kalibrera den absoluta hastigheten. Radikal inkluderar en helt ny motor och kan även strömförsörja Urika som är ett nytt MC-grammofonsteg som monteras inuti LP12:an.. Radikal lanseras först i Klimax utförande. Men det kommer nu också en "Akurate" eller "vanlig" modell som prestandamässigt skall vara likvärdig. Priser för "Klimax" Radikal; 61500kr, "vanlig" Radikal 34250kr, Urika 30750. Paketpris för klimax Radikal & Urika blir 84750kr. Paketpris för Radikal i den vanliga lådan & Urika blir 57500kr.
Läs mer.

Samma procedur nu som då

Linn Skivspelarklinik Augusti - Oktober.

Som vanligt är arbetet fritt under kliniken. Obilgatorisk tidsbokning!

[ Nästa ] Sida [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ hem ]