Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg. 15 Göteborg 031-135100 ..Augusti 2009
.

Linn Majik DS

Den senaste i raden av Digital Stream spelare från Linn - Den ser ut som en Akurate DS, och den är bra! Enligt min åsikt totalt sett klart bättre än CD på Akurate CD och även rejält bättre än Sneaky DS. Priset inkl Dynamikuppgradering endast 23250kr.


Prisvärd instegs HiFi: System Fidelity

System Fidelity har bara funnits i runt 4 år och har sitt huvudkontor i Danmark, produkterna utvecklas i Europa men tillverkas i samma fabriker i Kina som tillverkar andra fina "Europeiska märken"... Hur som helst är det svårt för oss att ignorera dessa roliga apparater där tajming är en av egenskaperna man jobbat mest med. Främst märks detta hos högtalarna för 10000kr som vi tagit in. Vi har även CD-spelaren för 5000kr CD300 som är extremt bra för pengarna, och förstärkaren för 8000kr.

Naim?

Vi jobbar fortfarande lite med Naim. Det känns viktigt att kunna serva våra gamla Naimkunder.

Linn Majik 109

De nya Stativhögtalarna från Linn är väldigt roliga. Man kan säga att dom är som ett par "Mini-Akurater" och tankarna går även till gamla Linn Kan. Ljudet är inte lika stort som med Majik 140. Men efter en liten stund gör inte det så mycket, för det är så skoj ändå. Pris (exkl stativ) endast 11450kr/par.

Ny version av Klimax Kontrol försteget

Den nya är tajtare tydligare och roligare... Pris oförändrat 100430kr. Men även en uppgradering för befintliga Klimax Kontrol erbjuds för 23750kr för audiokortet, och 6750 för Dynamik nätdelen.

"Demoex" nu på Kundzon

Vårt löpande utbyte av demoex har nu flyttat till Kundzonen, och det är ganska många apparater som blivit 1-2 år eller som behöver uppgraderas med Dynamik och därmed dags att byta ut. Eftersom det normalt bara finns ett demoex av varje apparat per år så vill vi i första hand erbjuda dessa till våra befintliga kunder. Så nu finns det ytterligare en anledning att logga in på Kundzonen! (eller ansöka om tillträde igen om du tappat bort lösenordet..) Om du inte är kund men bor inom installationsavstånd i mellersta eller södra Sverige kan du ansöka om tillträde till demolistan.

[ Tillbaka ] Sida [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ hem ]