HTML5

Systemförslag
Linn Sondek
Begagnat
Prislista


Hem/Nyheter

Urika II installation

Montering av själva Urika II görs normalt i butiken..

1. Anslut nätverkskabeln från LP12:an till en ledig Exakt-Link på DS/DSM. Om det saknas ledig Exakt-Link så får man koppla högtalarna i serie vilket vi normalt ändå rekommenderar.

2. Starta konfigprogrammet

3. Välj Exaktfliken och välj pickup om den inte redan är vald, och välj sedan ingång Exakt 1. Sedan klicka på knappen "Apply". Kontrollera att data laddas ner till 100%. Annars starta om konfig och gör ett nytt försök. (bilderna här är för butikens LP12 som har adressen Exakt 2)

4. Gå till DS fliken, och sources, leta upp Exakt 1 och kontrollera att den är "visible" och välj lämpligt namn t.ex Skivspelare. Byt namn på den tidigare skivspelaringången! Du kan även välja Exakt 1 för en snabbvalknap.

5. För att välja och lyssna på skivspelaren så hittar du denna via menyn längst upp till vänster i Kazoo appen, dvs på samma ställe man väljer t.ex Radio/Nas/Tidal. Du kan självklart också använda fjärrkontrollen, att stega dig fram, eller med snabbvalsknapp. Man kan ansluta 2 st Urika II samtidigt. I butikens fall heter den ena LP12-kund som har adress Exakt 1.