Våra egna produkter

Handgjorda i massivträ och aluminium för att det låter bättre.

Harmonihyllan HiFi-möbel [Läs mer]

Harmonihyllan har vi jobbat med i över 10 år, och den möjliggör ofta en ännu bättre musikåtergivning i ditt hem. Skivspelare är känsliga för placering. Men faktiskt också digitala apparater med klocka!

Klångedang högtalare [Läs mer]

Klångedang högtalarna var ett projekt som startade 2003 men återupptogs i samband med vårt 25-års jubileum.

På G..

Exakt Design för Klångedang T1

Framsteg!
Ett av de större framstegen är att gå till ett mindre brant delningsfilter som är mycket mer likt det analoga Referensfiltret. Återgivning blir mycket mer lik det analoga filtret men med bättre tajming. Fast det blir inte lika "separerat och tydligt" som med brantare filter.

Vedermödor
Man tror kanske att det skall vara enkelt.. Men det är det inte. Det är som att börja om från början, och vissa stunder är jag väldigt glad över framstegen. Men sedan visar sig någon aspekt som gör att man misströstar. T1 är nog lite som en formel-1 bil med stor potential men allt är känsligt. Små förändingar kan göra att återgivningen går från otroligt gripande men stundtals brutalt till super-hifi men lite tråkigt..

Hur kan det vara så svårt frågar du dig? Fn jobbar jag med i storleksordning ett 50-tal parameterar och det betyder många kombinationsmöjligheter även om man bara tänker sig några få vettiga alternativ för varje parameter, Hur parametrarna samverkar och i vilken ordning är lite oklart.

Men ofta börjar varje dag med att jag har nya ideér jag vill testa...

Anders