November 2012

Hej i höstrusket!

Klångedang & förstärkare
Musikalisk afton Onsdagen 14 November kl 18.30

Eftersom Klångedang projektet är en del av vårt 25 års jubileum. så är det väl dags att lansera den nu innan vi hinner fylla 26 år..

Vi kommer även att göra några förstärkarjämförelser genom Klångedang och sluta på Klimax Kontrol + Klimax Twin. (se nedan)

Som vanligt kan du göra en frivillig föranmälan.


Linn Klimax Twin slutsteget

Vi har numera även Klimax Twin slutsteget på permanent demo, och därmed inkopplat nästan hela tiden.. Det är inte bara snyggt utan lyfter musiken på alla sätt. Känns väldigt komplett.
Twin:en kostar 87500kr.

Läs mer under förstärkare.


Den virtuella butiken

Klicka på översiktsbilden ovan för att komma till vår virtuella butik. Där kan du se vad som (med någorlunda sannolikhet) är uppkopplat. I verkligheten är det dock fortfarande lite "ombyggnadsröra"...

Lite tjat..om en prisvärd uppgradering.

Vi tycker om när befintliga apparater kan uppgraderas, och det senaste i den vägen - är uppgradering av audiokretskortet för den första versionen av Akurate DS. Vi kan konstatera att en uppgraderad apparat hamnar mycket nära den nya modellen i prestanda. Detta gäller under förutsättning att den "gamla" också har Dynamik nätdel.

Pris för enbart audiokort uppgraderingen: 16800kr

Paketpris för uppgradering + Renew DS; ett chassie där vi monterar in det gamla kortet är 33600kr för 2 spelare med andra ord.


Du är välkommen in i butiken!

Anders & William