Oktober 2012

Här kommer ett litet nyhetsbrev med både nytt och halvnytt.. Vi har inventerat våra e-postadresser och några får kanske nyhetsbrev för första gången. Om du inte vill ha utskick se länken underst i mejlet! Där kan du också ändra adress.

Tonläget på Facebook

Kolla vår "tidslinje" på vår tämligen ny sida på Facebook! - och bli kanske någon av de första att "gilla" oss? Ett intressant forum för att visa vad som händer i butiken, och händelser som musikaliska aftnar mm.

www.facebook.com/tonlaget

Uppgradering av Akurate DS - rekommenderas

Vi tycker om när befintliga apparater kan uppgraderas, och det senaste i den vägen - är uppgradering av audiokretskortet för den första versionen av Akurate DS. Vi kan konstatera att en uppgraderad apparat hamnar mycket nära den nya modellen i prestanda. Detta gäller under förutsättning att den "gamla" också har Dynamik nätdel.

Pris för enbart audiokort uppgraderingen: 16800kr

Paketpris för uppgradering + Renew DS; ett chassie där vi monterar in det gamla kortet är 33600kr för 2 spelare med andra ord.

Tonläget på HiFi-mässan 15-16 September (rum 8)

Det var jätteroligt på HiFi-mässan. Många lovord om hur det lät från människor vi aldrig tidigare träffat. Vi spelade hela tiden på Klimax DS, Klimax Kontrol och Klimax Twin. Högtalare Linn Majik 109:or och prototyp av Klångedang T1, och Harmonihyllan också så klart. Mer bilder från mässan.

Länk för Öppettid

Ibland blir det ändringar tyvärr. Långväga kundinstallationer eller sjuka barn eller.. Vi försöker hålla denna sida uppdaterad www.tonlaget.se/tid. Praktisk länk att spara i "smart-luren"


Du är välkommen in i butiken!

Anders & William