Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..Augusti 2012
.

En modern gammaldags entusiastbutik!

Nu har vi kört igång igen efter semestern!

Tonläget är väl en gammaldags entusiastbutik - vi tycker programkällan är viktigaste delen i ett HiFi-system och vi vill helt enkelt erbjuda "mer glädje från musik". Vi vill tro att alla människor är musikentusiester innerst inne, även om man kanske själva inte har insett det ännu.. Sedan kan man vara musikentusiast på många olika sätt - vinylentusiast - CD eller DS-entusiast. Men det finns ju också musikentusiaster med en MP3 samling eller Spotify som utgångspunkt. Radioentusiaster finns kanske också!

Oberoende av vilken sorts musikentusiast du är så vill vi som sagt hjälpa dig få mer roligt med din musik.

Kiko - ett nytt system från Linn

Kiko är ett komplett DSM system inklusive högtalare som drivs aktivt. Du kan ansluta båda analoga och digitala källor till Kiko, och återgivningen är nyanserad och behaglig. Priset för hela systemet (inkl högtalare) är 28000kr. Välkommen in och lyssna!

Akurate DS renew..

För 33600kr får du ett nytt kretskort till din Akurate av första versionen samt ett RENEW hölje med nätdel där det gamla kortet monteras! 2 DS-spelare och mycket för pengarna med andra ord! Att bara uppgradera Akurate DS-spelaren med det nya kortet kostar endast 16800kr. Vilket ju är betydligt billigare än att byta till den nya modellen.

Linn +2 sommarkampanj tillbaka

Linns slutsteg har utvecklats enormt de senare åren - först med chakra principen, och sedan med Dynamiknätdelen.

Sommarkampanjen innebär att om du t.ex betalar för ett Akurate A2200 slutsteg så får du istället utan merkostnad ett A4200 med ytterligare 2 kanaler! Samma gäller för Majik slutstegen - dvs t.ex en 4100 för samma pris som en 2100! Bi-amp är en möjlighet. Men framförallt är du mycket närmare ett aktivt system


Event mm

Lejonklou "Klinik"

Som tidigare annonserats så kommer Fredrik Lejonklou till Tonläget 10 Augusti för att på plats utföra uppgraderingar på Tundra slutsteg. Uppgraderingen är kostnadsfri och vi uppskattar verkligen servicen!

Klångedang T1 - afton

Datum bestäms inom kort. Hur mycket som kommer att vara prototyp resp "serie" får vi se. Men rent ljudmässigt börjar T1:onra bli rätt klara.


Välkommen in och lyssna!

Anders & William