Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..Februari 2012
.

Nya öppettider och vintersemester

På prov tar jag lunch innan jag öppnar sedan en tid. De flesta dagar öppet 12.30-18.00 utan något lunchstängt. Torsdagar kort dag som tidigare till 16.30. Lördag 11-14 som tidigare.

Vintersemsterstängt 7-15 Mars. För tidsbokning mm under denna tid kontakta William på william@tonlaget.se.

Hamonihyllan Tor - Silver

Vi har nu Tor i Sivlerjubilemus utförande på demo - i svart eller vitlaserad gran. Tor ger redan i normalutförande mycket prestanda för pengarna. Utvald gran låter ytterligare lite bättre. Men ser i naturutförande rätt fult ut. Därav endast svart eller vitt. Tor Silver kostar pga laseringen en aning mer. Men vi vågar ändå påstå att det är vår mest prisvärda hylla.

Klångedang T1 - protoyp allt mer färdig..

Det verkar som själva grundkonstruktionen har en tämligen stor potential. Men det gör det inte enklare! Efter den senaste uppdateringen börjar T1:an påminna lite om de tidigste Linn Kan som hade diskantelement från samma tillverkare som T1:an. Även om T1:an har en mycket nyare mer påkostad version!


DSM & Streama film

Vi hjälper dig gärna att komplettera ditt DSM-system med videostreaming. Apparaterna som krävs är billiga men det kan vara en del arbete att få igång det hela.

Popcorn hour

Den videostreamare vi har mest erfarenhet av (åtminstone den första versionen) En liten diskret låda som nu inom kort kommer i sin 3:e version.

Fråga för paketpris ihop med viss installationshjälp.