Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..Oktober 2011
.

Linn Klimax DSM - en helt ny värld av musik!

Helt plötsligt finns det en massa fantastisk musik från helt nya källor - inte bara musikfilmer på DVD, utan även film via internet. I butiken streamar vi film via popcorn och Klimax DSM och kombinationen av ljud och bild är upplyftande, och det mesta blir tämligen engagerande. Men DSM:en går ju att ansluta till så mycket mer. Jag tror att musikprogram på TV skulle bli rätt bra.. Film i HD-format är en annan källa som vi ännu inte hunnit testa.

Eller "bara" en prisvärd DS-spelare+försteg?

Som DS och försteg är DSM:en som kostar 170000kr bara en aning sämre än Klimax DS + Klimax Kontrol. DSM:en låter nära på lika engagerande. Men det saknas lite information jämfört med den dyrare separata kombinationen.

Den enda anloga ingången är bättre än jag själv väntat, och kan nog beskrivas på samma sätt i jämförelse med en Klimax Kontrol. Du är välkommen att höra hur LP12:an låter genom DSM:en - inte bara i vårt första rum utan även via Songcast i det lilla rummet med en Majik DS-I.

Musikalisk afton inom kort hoppas vi.

Läs mer om DSM

Kolla vår nya system guideDSM & Streama film

Våra sk DS-paket är populära - dvs en färdig nas med lite musik på från första dagen, och vi kan nu även komplettera DS/DSM-system med videostreaming. Apparaterna som krävs är billiga men det kan vara visst arbete att få igång det hela.

Popcorn hour

Den videostreamare vi har mest erfarenhet av (åtminstone den första versionen) En liten diskret låda som nu inom kort kommer i sin 3:e version.

Fråga för paketpris ihop med viss installationshjälp.

Välkommen!

Anders & William