Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..December 2010
.
Jag uppdaterade menyerna på vår hemsidas kundzon och noterade med viss fasa att länktexten som från början löd "över 10 år sedan" nu måste ändras till "över 20 år sedan".. Man skall väl inte bita sig fast i det förgångna. Men det kan ändå ge lite nyttiga eller roliga perspektiv. Hemsidan anno 2000 och tidiga nyhetsbrev kanske är roligast för våra gamla kunder som minns. Men nu - Tillbaka till Framtiden! God Jul om vi inte hörs innan dess!

Anders

Kundzon
Ansökan till kundzon

DS-kampanj December-Januari

Du får 10% avdrag på DS-spelarens pris när du byter in vilken CD-spelare som helst. Kampanjen gäller för Klimax DS, Akurate DS, Majik DS, och Majik DS-I.


Nya Linn Akurate systemet Det nya Linn Akurate systemet är ett stort steg närmare livemusik - Främst har väl Digital Stream spelaren förbättrats, och den har nu kommit betydligt närmare Klimax DS både vad gäller kvalitet och avsaknad av karaktär! Men även försteget som i den nya versionen enbart hanterar analoga stereosignaler - har förfinats väsentligt. Med en ännu tajtare och renare återgivning. Alla de nya Akuratapparaterna har en ny stabilare låda, och slutstegen som elektriskt inte ändrats låter ändå lite bättre än den gamla versionen.

Mer om Akurate DS
Mer om Akurate Kontrol
Mer om Akurate Slutsteg

LP-rippservice

Att rippa från vinyl - Självklart blir det inte lika bra som om du spelar originalet på en topp-LP12:a. Men det kan ändå låta bättre än en CD-ripp. Välkommen in och lyssna på skillnaden och upplev en ny möjlighet med DS.

Läs mer.

Olika färger & högglans

Nya standardträslag: Svart ask, ek, "rosenut", valnöt, och vitt. Ek kan säkert passa bra i många fall istället för Lönn. Vad som dessutom är nytt är att det går att få högglans av standardträslagen för de flesta högtalarna, och dessutom i nästan vilken färg som helst (Ral classic colour). För ett par Majik 140 är pristillägget 7000kr, för 109:or 5300kr. Fråga för mer info, eller kolla på kundzonen.

Oväntat snygga är våra nya demoex av Akurate 212 och LP12 i den nya valnöten!


Lejonklou Kikkin 2.2 & Slipsik 5.1

Det är inte bara Linn som förbättrar sina apparter. Den senaste uppgraderingen av Volymkontrollen Lejonklou Kikkin (2.2) är rejäl! Musiken blir tajtare, mer dynamisk och mer engagerande. Med andra ord bättre. Välkommen in med din Kikkin om jämför! Pris på uppgraderingen är 500kr + frakt.

Aven MM-steget Slipsik har uppgraderats på ett liknande sätt. Pris för den uppgraderingen endast 400kr + frakt.

Mer om Kikkin volymkontrol
Mer om Slipsik


Kampanj Rega paket

Vi har satt ihop 2 st Rega paket - ett vinylpaket med Rega P3/Goldring 2100, Rega Brio och Rega RS1, och ett CD-paket med Rega Apollo som källa istället. Välkommen att lyssna!

Rega Vinylpaket
Rega CD-paket