Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..Dec 2009
.
Vi närmar oss Jul och nyår och vi önskar er alla trevlig avslutning på året.

Anders

Harmonihyllan Mimer 2

Mimer 2 lanseras nu. Det har varit en ganska lång och slingrig väg till Mimer 2 och jag har provat en antal olika lösningar, innan jag bestämde mig för det som blev Mimer 2.1. Priset för uppgraderingen är (lika mycket som en ny hylla går upp) 295kr per hyllplan, och är till ca 90% utvecklingskostnad. Syftet med uppgraderingen är en ännu bättre musikåtergivning som skall vara mer stabil och mindre beroende av t.ex luftfuktighet.

Skall kunna levereras efter Lucia.

Harmonihyllan Tor 1.0

Efter lite testande släpper vi 1.0 versionen av Tor - En prisvärd uppgradering från Oden, och en liten bit på väg mot Mimer 1.5 prestanda. Dessutom kan du sedan uppgradera vidare till Mimer.

Lejonklou Kikkin 2

En ny version av det prisvärda försteget med bara en ingång. Kikkin 2 är mer utrycksfull och musiken blir mer gripande. Uppgradering kostar (exkl frakt) lika mycket som den går upp - 1600kr. En ny Kikkin 2 kostar 7500kr.

På demo igen inom några dagar.

Linn slutar snart med CD-spelare...

Orsaken är den stora framgången med Digital Sream -spelare. De CD-spelare som bara finns ett begränsat antal kvar av, och som utgår vid årets slut är Majik CD, Akurate CD, Samt Classik Music och Classik Movie. Vi vill framhålla den nya Classik Music (med Dynamik) som ett väldigt prisvärt system. Akurate CD - absolut en av marknadens bästa CD-spelare oavsett pris - om du vill ha en ny spelare som kan hänga med i många år.

Pga att många med t.ex 1.1:or, Akurate CD och Majik CD har bytt ut sina CD-spelare mot DS-spelare har det funnits ett överskott av bättre beg CD-spelare. Men många har nu redan gått över till DS och kanske blir det inte alls så gott om bätte (nya eller beg) CD-spelare framöver? Tonläget kommer dock att se till att ha ett utvalt och vettigt sortiment av enklare CD-spelare som komplement till DS-spelarna.