Nyhetsblad om musikåtergivning från Tonläget HiFi AB Aschebergsg 15 Göteborg 031-135100 ..Nov 2009
.
Här kommer ett "Mini-nyhetsblad"

Anders

Linn Majik DS-I

En integrerad DS-spelare med kraftfull förstärkare. Förutom funktionerna hos Majik DS och Majik I finns även digitala ingångar. Men det finns också grammofoningång, och den låter mycket trevligt! Dessutom kan du bygga vidare med separat slutsteg. (Det interna slutsteget går att stänga av. Se även "Magi x 4" här till höger.) Pris 32000kr.

Info i PDF-format.


Skruvandet fortsätter

Skivspelarkliniken förlängd fram till Jul

Pga att det varit mycket att göra med Dynamik - uppgraderingar så förlänger vi skivspelarkliniken. Radikal är en mycket populär uppgraderingen, och helt enkelt den genom tiderna största förbättringen på LP12:an. (Jag vet att du hört formuleringen tidigare)

Som vanligt gäller tidsbokning under kliniken - enklast via mejl. Det är ofta svårt att hinna svara i telefonen.


Linn DYNAMIK uppgraderingen

Dynamik uppgraderingen kan inte kallas för något annat än en succé. De flesta apparater blir en klass bättre, och detta för endast 6750kr. En Akurate DS förbättras t.ex så mycket att den kan ge en Klimax DS utan Dynamik en tuff match..

Lejonklou Kikkin 2

En ny version av det prisvärda försteget med bara en ingång. Kikkin 2 är mer utrycksfull och musiken blir mer gripande. Uppgradering kostar (exkl frakt) lika mycket som den går upp - 1600kr till 7500kr. Under de närmaste dagarna har vi både Kikkin 1 och Kikkin 2 på demo.


Dags att ge 10-åringen en hemsida

Harmonihyllan har faktiskt funnits i 10 år, och den har på senare tid blivit allt mer omtalad, främst gäller väl detta Mimer utförandet. På hemsidan presenteras också en ny mellanmodell - Tor som i skrivandets stund håller på att finslipas. Läs mer på harmonihyllan.se

Mimer 2 uppgraderingen är snart klar hoppas vi... Tor 1.0 hoppas vi också släppa snart. Men det har varit väldigt mycket att göra senaste tiden.

Magi x 4

I och med Majik DS-I introduktionen kan vi nu erbjuda 4 intressanta alternativ med DS i Majikserien:


Det börjar med den nya DS-I:n som faktiskt är mer utvecklingsbar än man tror. Ett 2100 slutsteg, eller kanske fler kanaler för aktiv drift? Annars är kombinationen Majik DS och Majik I väldigt prisvärd också. Mycket tack vare Dynamikuppgraderingarna. Välkommen in och lyssna på de olika stegen.