Prislista


Hem/Nyheter
Harmonihyllan
Harmonihyllan är en flexibel moduluppbyggd HiFi-hylla av hög klass. Melodi och rytm är det som har prioriterats. Harmonihyllan Oden består av handbyggda hyllplan i massivt stavträ. Mellan hyllplanen sitter 4 solida aluminiumdistanser som spänns fast med kraftiga gängstångsbitar, och som hålls i spänn med hjälp av fjäderbrickor. I nedersta hyllan monteras spikfötter i kraftiga muffar. (för fina trägolv finns t.ex Skeet golvskydd)

Som standard har Harmonihyllan 4 hyllplan. Sats med extra hyllplan kan köpas separat. Se prislista för standardutbud av träslag och ytbehandlingar. Men vi kan även erbjuda andra kombinationer som t.ex 3 hyllplan från start.


Läs mer på harmonihyllan.se.


Oden, Tor, och Mimer

Vi erbjuder hyllplan i 3 olika kvalitetsnivåer, och du kan i princip välja ett bättre hyllplan för en känsligare apparat, eller uppgradera ett hyllplan i taget. Utseendemässigt är det kanske snyggast med samma hyllplan överallt..

Oden

Även om Oden som du ser ovan är vår enklaste hylla så handlar det om utvalt massivträ och samma solida aluminiumdistanser som våra mer påkostade hyllor. Vi har provat fabrikstillverkade hyllplan men det låter märkbart sämre. Vi vågar påstå att jämfört med flertalet HiFi-hyllor blir återgivningen mer harmonisk och mer engagerande med Harmonihyllan Oden.

Vi erbjuder även ett Harmonihylle-kit där du själv ordnar trähyllorna till din Oden hylla.

Läs mer på harmonihyllan.se.


Tor

Ny mellanmodell - I princip ett Odenhyllplan som kombinerats med ett tunt underhyllplan (som vibrationsabsorbent) - också det hyllplanet av samma kvalitet. Jämfört med Oden blir musiken bl.a rytmiskt ännu tajtare.

Läs mer på harmonihyllan.se.


Mimer

Vår bästa hylla - Överst där apparaten placeras ett hyllplan i urfräst aluminium, och under detta hyllplan ett tunt vibrationsabsorberande hyllplan i utvalt massivträ. På trähyllplanet ligger dämpkuddar av samma material du finner i högtalare. Jämfört med Tor blir musikåtergivningen tydligare och mer nyanserad. Dessutom är den mer tålig för stötar från sidan.

Läs mer på harmonihyllan.se.


Mest prisvärda hyllan?

Det är kostnadseffektivt att placera de viktigaste apparaterna på ett så bra hyllplan som möjligt. Medan mindre känsliga apparater kan stå på ett Odenhyllplan. Ett Mimerhyllplan överst för t.ex en skivspelare och resten Oden är populärt.

Flexibelt system

Bortsett från bottenhyllplanet så kan du byta plats på hyllplan, lägga till, eller ta bort hyllplan. Istället för en hög hylla kan du bygga om den till 2 låga hyllor (kräver bara ett nytt bottenhyllplan)


Quadraspire Q4
Qudraspire Q4 golvhylla är helt enkelt en HiFi-möbel som är mer musikalisk än många dyrare alternativ. Dessutom finns olika distanslängder (10,14,18,21,6 cm bl.a) och olika träslag. Lönn, körsbär m.fl
Quadraspire vägghylla
Just vägghyllan från Quadraspire är mycket lyckad för skivspelare. Metalldelarna kan fås i silver eller svart, och hyllplanet kan fås med ett antal olika fanér.