18-års kalaset

Vårt 18-års kalas avslutades med att Carl Michael Engvall från Naims nya representation i Sverige bjöd på en musikalisk naim-afton. Inte bara Naimägarna - utan även de som ännu inte har någon Naimprodukt - uppskattade de olika stegen / legobitarna som "CM" visade. Varje förbättring bestod främst i att musiken blev bättre och roligare. Det svängde mer och det blev mer som "live". Som vanligt tyckte de flesta att skillnaden var störst på programmkällan.

Vi ser fram emot fler naim-aftnar!
Tack Carl Michael!

Kalaset började i höstas med att Alan Williams från Linn var här en vecka och justerade Linn skivspelare. Detta var mycket uppskattat av de som fick chansen. Vi förlängde skivspelarkliniken fram till Jul pga stort intresse för LP12 uppgraderingar.

Den musikaliska aftonen med olika LP12 skivspelare var också en framgång tycker vi, det påminde lite om hur det var på den gamla (goda?) tiden när t.ex en bättre tonarm var något väldigt stort. Idag händer det så mycket att man till och med som handlare inte alltid har full koll på alla förbättringar..

Tillbaka till indexsidan