HTML5

Prislista
Begagnat

Exaktsystem
DSM musikspelare
Aktiva filter

Skivspelare
Linn LP12
Tonarmar
Pickuper
Grammofonsteg

Förstärkare
Högtalare

Hörlurar
Kablar
Multirum
Möbler

Tjänster

Systemförslag

Rekommenderade grundsystem

Det klassiska sättet ett system är uppbyggt på är källa,försteg,slutsteg (som kan vara integrerade) och högtalare. Du kan i princip välja vilket fabrikat som helst av varje del.

DSM-system har Digitalspelare och försteg eller även slutsteg integrerat i samma låda. Exaktsystem är en helt ny typ av toppsystem. [Läs mer]

Systemförslagen visas i fallande prisordning.
Visar:

Aktiva integrerade system

Visa istället:Passiva system
Visa istället:Separata Aktiva system
Visa istället:Klångedang system

Linn Klimax 350 Aktivt system

Vårt bästa system - Du hör finesser i låtarna du aldrig hört tidigare; det kan vara något i rytmen som lyfter musiken till nya höjder, eller en stämma du aldrig riktigt förstått harmonin i tidigare. Sen är det utöver detta det riktiga HiFi-ljudet också.. Inspelningens sound och tidsanda är det du hör!

Linn Klimax System Hub / Klimax DSM
Linn Klimax Exakt 350 med Katalyst

Linn Akubarik Aktivt system

Vårt näst bästa system som som passar i både små och stor rum.

Linn Selekt DSM Edition system hub
Linn Exakt Akubarik med Katalyst

530 Aktivt system

Återgivningen är lättlyssnad, harmonisk och homogen. Detta är helt klart ett av våra mest prisvärda aktiva system. 530 har sk Isobarikbas, vilken ger en nyanserad och kraftfull bas, utan att kräva en stor lådvolym. 530 passar bra i allt från medelstora till riktigt stora rum.

Linn Selekt DSM Edition* system hub

Linn 530 högtalare

*alternativ Classicversionen.

.

301 & 302 system

301 är en trådlös aktiv högtalare med Exakt och integrerad streamer. För stereo ansluter man partner högtalaren 302 via Exakt-Link för optimal synkronisering. Detta system har HDMI ARC ingång från TV.

Vi kör detta system trådlöst i vårt första rum. Om man bara skall streama och köra Film/TV så behövs ingen extra låda. Vill man ansluta t.ex en skivspelare behövs en System Hub och kablar.

301 trådlös högtalare /streamer

En ensam 301 är bättre än man tror och mycket bättre än hälften så bra som 301&302!

301 är en trådlös aktiv Exakthögtalare med integrerad streamer. En ensam 301 är troligen världens bästa Monosystem... åtminonstone om vi pratar musik i ett mindre rum.