HTML5

Prislista
Begagnat

Exaktsystem
DSM musikspelare
Aktiva filter

Skivspelare
Linn LP12
Tonarmar
Pickuper
Grammofonsteg

Förstärkare
Högtalare

Hörlurar
Kablar
Multirum
Möbler

Tjänster

Systemförslag

Rekommenderade grundsystem

Det klassiska sättet ett system är uppbyggt på är källa,försteg,slutsteg (som kan vara integrerade) och högtalare. Du kan i princip välja vilket fabrikat som helst av varje del.

DSM-system har Digitalspelare och försteg eller även slutsteg integrerat i samma låda. Exaktsystem är en helt ny typ av toppsystem. [Läs mer]

Systemförslagen visas i fallande prisordning.

Linn Akubarik Exakt Katalyst system

I och med Katalyst uppgradering med bästa tänkbara DA-omvandling har Exakt Akubarik tagit ett kliv upp i den översta klassen. För bästa tänkbara analoga ingångar för t.ex Skivspelare kan man välja en Klimax System Hub istället för en Akurate.

Akurate System Hub
Linn Exakt Akubarik med Katalyst

Linn Akudorik & Selekt DSM med Katalyst

Selekt DSM med Katalyst har flyttat fram gränsen för vad en "single-box" enhet kan prestera. Akudorik matchar perfekt åtminstone i måttligt stora rum.

Linn Selekt DSM med Katalyst DAC
Linn Akudorik

520 Exaktsystem

Vårt minsta integrerade Exaktsystem är ett fantastiskt roligt system, med en tajt, melodiös och behaglig återgivning. Smidiga högtalare som kan placeras mer som man önskar, och som dessutom visuellt kan anpassas efter inredningen.

Linn Akurate system hub

Linn 520 högtalare

Majik System

Ett fantastiskt litet system med utvecklingsmöjligheter. Det finns två Majik-högtalare; Stativ/väggmodellen 109 och golvmodellen 140 för större rum.

Systemet är dessutom utvecklingsbart till Exakt med hjälp av en enda låda - Majik Exaktbox-I som innehåller 8 kanalers aktiva filter och 8 kanalsers slutsteg.

Linn Majik DSM - [läs mer]

Linn Majik 109 - [läs mer]

eller

Linn Majik 140 - [läs mer]

Linn Kiko system

Här startar våra HiFi-system. Kanske inte det mest imponerande och mäktiga ljudet. Men när det kommer till musikalisk känsla är detta system svårslaget för prisklassen. Du kan ansluta TV, och t.ex en dvd direkt, medan en skivspelare kräver ett grammofonsteg i mellan.